Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Golubce


Prísady

8 veľkých kapustných listov,
0‚25 kg mletého mäsa,
0‚25 kg ryže,
1 cibuľa,
1 lyžica hladkej múky,
2 lyžice paradajkového pretlaku,
3 lyžice smotany na šľahanie,
2 lyžice masla,
mlté čierne korenie,
soľ,
kôpor


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.11/5

Hodnotenie: 2.1/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kapustné listy dáme do vriacej osolenej vody, 5-7 minút povaríme, scedíme a z odkvapkaných listov opatrne vyrežeme silné rebrá. Položíme na ne plnku, zvinieme do závitkov, mierne osmažíme na časti masla a poukladáme tesne veľa seba do plytkého kastróla. Na zvyšnom masle speníme múku, zalejeme hrnčekom vody a smotanou, pridáme paradajkový pretlak, rozšľaháme, privedieme do varu a nalejeme na závitky. Pečieme odkryté v rúre asi 30 minút. Príprava plnky: Ryžu uvaríme v osolenej vode domäkka, scedíme a premiešame s mletým mäsom, soľou, korením a nadrobno nakrájanou cibuľou, ktorú osmažíme na kúsku masla














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!