Prísady
8 veľkých kapustných listov,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Kapustné listy dáme do vriacej osolenej vody, 5-7 minút povaríme, scedíme a z odkvapkaných listov opatrne vyrežeme silné rebrá. Položíme na ne plnku, zvinieme do závitkov, mierne osmažíme na časti masla a poukladáme tesne veľa seba do plytkého kastróla. Na zvyšnom masle speníme múku, zalejeme hrnčekom vody a smotanou, pridáme paradajkový pretlak, rozšľaháme, privedieme do varu a nalejeme na závitky. Pečieme odkryté v rúre asi 30 minút. Príprava plnky: Ryžu uvaríme v osolenej vode domäkka, scedíme a premiešame s mletým mäsom, soľou, korením a nadrobno nakrájanou cibuľou, ktorú osmažíme na kúsku masla
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!