Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zemiakové placky s údeným mäsom


Prísady

90 g zemiakov (čistá váha),
20 g hladkej múky,
30 ml mlieka,
1/10 vajcia,
100 g varenej údenej krkovičky,
20 g masti,
cesnak,
soľ,
korenie,
majoránka\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.71/5

Hodnotenie: 2.7/5 (14)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Ošúpané zemiaky nastrúhame na jemnom strúhadle, necháme postáť a vodu scedíme. Do zemiakov pridáme mlieko, múku, vajce, údené na kocôčky, rozotrený cesnak, soľ, majoránku a mleté korenie. Cesto rozmiešame, nalejeme na rozohriatu panvicu s tukom a po oboch stranách opečieme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!