Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bryndzový posúch


Prísady

20 g droždia,
soľ,
2 žĺtky,
mlieko,
lyžicu cukru,
tuk a múku na vymastenie a vysypanie plechu
Na plnku : žĺtok
,
100 ml smotany,
soľ,
40 g masla,
nadrobno posekaný kôpor


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.29/5

Hodnotenie: 2.3/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z mlieka, cukru a droždia pripravíme kvások. Pridáme múku, soľ a žĺtky. Cesto necháme vykysnúť. Vykysnuté cesto roztiahneme na vymastený a vysypaný plech, potrieme plnkou (všetky suroviny vymiešame do peny) a necháme upiecť.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!