Prísady
500 g hlivy ustricovej,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Huby nakrájame na rovnako veľké kúsky. Cibuľky očistíme, zmyjeme a nakrájame na tenké kolieska. Strúčik cesnaku ošúpeme a prelisujeme. Na panvici zhorejeme olej a pridáme maslo. Potom pridáme nakrájané huby a pri ustavičnom miešaní 5 minút zľahka opekáme. Pridáme cibuľky a cesnak a spolu opekáme ďalších 5 minút. Pridáme smotanu a víno. Huby osolíme a okoreníme, necháme 3 minúty povariť a potom zjemníme kyslou smotanou. Vmiešame umytý, osušený a nadrobno nakrájaný petržlen. Podávame s hriankami z celozrnného chleba.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!