Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pečená hliva ustricová


Prísady

500 g hlivy ustricovej,
2-3 cibuľky,
1 strúčik cesnaku,
1 PL olivového oleja,
1 PL masla,
100 ml smotany,
100 ml suchého bieleho vína,
soľ,
korenie,
2 až 3 PL kyslej smotany,
petržlenová vňať


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.71/5

Hodnotenie: 2.7/5 (14)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Huby nakrájame na rovnako veľké kúsky. Cibuľky očistíme, zmyjeme a nakrájame na tenké kolieska. Strúčik cesnaku ošúpeme a prelisujeme. Na panvici zhorejeme olej a pridáme maslo. Potom pridáme nakrájané huby a pri ustavičnom miešaní 5 minút zľahka opekáme. Pridáme cibuľky a cesnak a spolu opekáme ďalších 5 minút. Pridáme smotanu a víno. Huby osolíme a okoreníme, necháme 3 minúty povariť a potom zjemníme kyslou smotanou. Vmiešame umytý, osušený a nadrobno nakrájaný petržlen. Podávame s hriankami z celozrnného chleba.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!