Prísady
2 šálky hladkej múky,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Múku zmiešame s práškom do pečiva, pridáme maslo, vodu, soľ a rýchle spojíme. Z polovice cesta vyvaľkáme plát, o niečo väčší ako je dno tortovej formy,
vložíme ho dovnútra, okraje pritlačíme k stranám. Naplníme a druhým menším plátom prikryjeme. V hornom pláte môžeme vypichnúť formičkou otvory, aby pri pečení mohla unikať para. Povrch potrieme vajcom. Pečieme pri stredne silnom ohni. Podávame teplé. Náplň: Na masle speníme pokrájanú cibuľu, pridáme mleté varené a dusené mäso, osolíme, okoreníme a vymiešame dohladka. Po odstavení z platni primiešame žĺtok a petržlen. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!