Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bryndzové párky


Prísady

čerstvá strúhanka,
najemno nakrájaný pór a nadrobená bryndza\.
Èerstvá petržlenová vňať
,
horčicový prášok,
koreniny podľa chuti,
vajce 1ks


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (15)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
zmiešame čerstvú strúhanku, najemno nakrájaný pór a nadrobenú bryndzu, petržlenovú vňať, trochu horčicového prášku. Na koniec pridáme koreniny a všetko spojíme vyšľahaným vajcom. Zo zmesi vytvoríme malé párky a obaľujeme ich (múka, vajce a strúhanka). Vypražíme do chrumkava.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!