Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hovädzia pečienka


Prísady

750 g hovädzieho mäsa,
150 g šunky,
150 g paprikovej slaniny,
2 cibul,
20 g strúhanej žemle,
papriku,
soľ,
125 ml kyslej smotany


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.05/5

Hodnotenie: 2.1/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Hovädzie mäso upravíme na plát, rozklepeme ho, osolíme, uložíme naň plátky paprikovej slaniny, plátky šunky, posypeme jemne nakrájanou cibuľou a strúhanou žemľou. Takto pripravené mäso zvinieme, zviažeme niťou a vložíme do kastróla, v ktorom sme spenili nadrobno nakrájanú cibuľku na paprikovej slanine nakrájanej na kocky. Pridáme ešte trochu papriky, mäso podlejeme kyslou smotanou a necháme upiecť. Mäkké mäso pokrájame na diely, ktoré servírujeme s knedľou. Šťavu precedíme, necháme prejsť varom a nalejeme na mäso.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!