Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Šošovicový hrniec


Prísady

300 g šošovice,
200 g tenkej klobásy,
50 g údenej slaniny,
soľ,
1 lyžicu hladkej múky,
1 pór,
kúsok zeleru,
2 lyžice kečupu,
1 cibuľu,
2 strúčiky cesnaku,
mleté čierne a pikantné korenie,
petržlenovú vňať


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.45/5

Hodnotenie: 2.5/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vopred namočenú šošovicu dáme variť spolu s pokrájanou klobásou. V rajnici opražíme nadrobno pokrájanú slaninu a cibuľu, primiešame múku, popražíme, zalejeme vodou a dobre rozmiešame. Zápražku vlejeme do predvarenej šošovice, pridáme očistenú a na malé kúsky pokrájanú zeleninu. Uvaríme do mäkka. Pridáme kečup, roztlačený cesnak, soľ, korenia a nakoniec nadrobno posekanú petržlenovú vňať. Podávame s chlebom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!