Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
3až 4 zemiaky,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Zemiaky očistíme, nakrájame na kocky a vložíme do vriacej vody.
Pridáme najemno postrúhanú cibuľu a uvaríme domäkka. Bryndzu rozmiešame so smotanou v polievkovom hrnci. Z múky, vajca a zo soli vymiešame redšie cesto, pomocou vidličky zavaríme do polievky k takmer uvareným zemiakom a varíme asi 5 minút. Do rozmiešanej bryndze za stáleho miešania postupne prilievame vriaci vývar zo zemiakov spolu so zemiakmi a s cestom. Polievku dochutíme soľou a posekaným kôprom. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!