Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Domáca kapustnica


Prísady

1 kg údených rebierok alebo iné údené mäso,
1 kg kyslej kapusty,
celé korenie,
bobkový list,
60 g cibule,
50 g nadrobno nakrájanej údenej slaniny,
mletú červenú papriku,
mleté čierne korenie,
za hrsť sušených a namočených húb,
2-3 strúčiky cesnaku,
250 g údenej klobásy,
kyslú smotanu


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.35/5

Hodnotenie: 2.4/5 (37)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Údené mäso alebo rebierka uvaríme domäkka. Potom do vývaru pridáme kyslú kapustu, pokrájanú cibuľu, huby, cesnak, koreniny a spolu varíme. Tesne pred dovarením pridáme údenú klobásu, pokrájané údené mäso, vyškvarenú nadrobno pokrájanú údenú slaninu, červenú papriku a necháme prejsť varom. Pred podávaním ozdobíme každý tanier kapustnice lyžičkou kyslej smotany.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!