Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Vianočná hrachová polievka


Prísady

suchý hrach,
hlavu,
chvost a ikry z ryby,
koreňovú zeleninu,
cibuľu,
olej,
hladkú múku,
čierne korenie,
majorán,
rascu,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.62/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.6/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umytý hrach namočíme do studenej vody do druhého dňa. Pridáme soľ, rascu a uvaríme do mäkka. Osobitne uvaríme rybiu hlavu, chvost a vnútornosti, spolu s očistenou zeleninou a cibuľou. Vývar nalejeme do hrachu. Na oleji osmažíme hladkú múku a pridáme do vriacej polievky. Polievku môžeme zjemniť kúskom masla. Podávame s opraženou žemľou, pokrájanou na kocky.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!