Prísady
250 g cibule,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Cibuľu pokrájame na hrubšie kolieska alebo mesiačiky. Prudko ju opečieme na masti. Keď sa cibuľa začne opekať, zalejeme ju bielym vínom a horúcim vývarom, pridáme korenie, rascu a necháme 2-3 minúty variť. Èasť bagety nakrájame na drobné kocky a rovnako tak polovicu syra. Oboje potom vložíme do polievky a bez miešania necháme vo vriacej polievke rozpustiť. Zo zostatku bagety nakrájame plátky, potrieme ich maslom a posypeme strúhaným syrom a zapečieme v rúre alebo pod grilom. Polievku pripravujeme tesne pred konzumáciou a podávame ju so syrovými bagetkami a posekanou petržlenovou vňaťou.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!