Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Slepačia polievka


Prísady

1 menšia sliepka alebo polovica väčšej sliepky,
200 g koreňovej zeleniny (mrkva,
petržlen,
kaleráb,
zeler),
1 cibuľa,
2 mladé póry,
2 strúčiky cesnaku,
soľ,
mleté čierne korenie,
zelená petržlenová vňať alebo pažítka\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.35/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.4/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistenú a umytú sliepku dáme variť do studenej vody. Po hodine varenia pridáme očistenú pokrájanú koreňovú zeleninu, očistenú cibuľu, póry a očistené strúčiky cesnaku. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a dovaríme. Uvarenú polievku precedíme a zeleninu spolu s vykosteným mäsom vložíme späť do polievky. Hotovú polievku pred podávaním dochutíme nadrobno posekanou zelenou petržlenovou vňaťou alebo nadrobno posekanou pažítkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!