Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Karfiolová polievka


Prísady

250 g karfiolu,
40 g masla,
40 g hladkej múky,
1 dl mlieka,
muškátový oriešok,
soľ,
vodu,
petržlenovú vňať\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.73/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.7/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Rozobratý karfiol dáme variť do vriacej vody, z masla a múky pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme mliekom a vodou. Prilejeme ju do uvareného karfiolu a spolu povaríme. Nakoniec pridáme soľ, postrúhaný muškátový oriešok a posekanú petržlenovú vňať.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!