Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Boršč


Prísady

koreňová zelenina,
kapusta,
cvikla,
hovädzie mäso,
bravčové alebo teľacie mäso,
kyslá smotana


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.22/5

Hodnotenie: 2.2/5 (41)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Pokrájanú koreňovú zeleninu, kapustu a cviklu uvaríme vo vývare, ktorý vznikol po tom, čo sme v hrnci do mäkka uvarili mäso. Zeleninu varíme osobitne, mäso z hrnca vyberieme. Mäso nakrájame a keď je zelenina mäkká, pridáme ho k nej. Naberieme na tanier a pridáme za lyžicu kyslej smotany.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!