Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Pórová omáčka


Prísady

30 g póru,
100 ml smotany,
30 g masti,
30 g hladkej múky,
mäsový vývar,
1 lyžica nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate,
nastrúhaný muškátový oriešok,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.48/5

Hodnotenie: 2.5/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistený pór nakrájame na kolieska, opražíme v rozohriatej masti, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a podlejeme mäsovým vývarom. Zakryjeme a udusíme domäkka.
Mäkký pór pretrieme cez husté sito alebo rozmixujeme, ochutíme muškátovým orieškom, zahustíme múkou opraženou nasucho a povaríme. Nakoniec primiešame smotanu a petržlenovú vňať.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!