Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Madeirová omáčka


Prísady

5 žĺtkov,
pol pohára madeiry,
4 lyžičky kryštálového cukru\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.6/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
5 žĺtkov vymiešame so 4 lyžicami kryštálového cukru na bielu masu. Vzniknutú masu ďalej šľaháme metličkou alebo drevenou vareškou a prilievame k nej madeiru. Preložíme na sporák a nad plameňom metličkou šľaháme dovtedy, kým nevznikne pena. Masa nesmie vrieť!
Omáčku podávame ihneď po spenení, preto ju pripravujeme tesne pred podávaním.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!