Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Madeirová omáčka


Prísady

5 žĺtkov,
pol pohára madeiry,
4 lyžičky kryštálového cukru\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.52/5

Hodnotenie: 2.5/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
5 žĺtkov vymiešame so 4 lyžicami kryštálového cukru na bielu masu. Vzniknutú masu ďalej šľaháme metličkou alebo drevenou vareškou a prilievame k nej madeiru. Preložíme na sporák a nad plameňom metličkou šľaháme dovtedy, kým nevznikne pena. Masa nesmie vrieť!
Omáčku podávame ihneď po spenení, preto ju pripravujeme tesne pred podávaním.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!