Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Omáčka Madeira


Prísady

zelenina,
hovädzie kosti,
kaža z údenej slaniny,
huby,
múka,
paradajky,
klinčeky,
cukor,
1 dl červeného vína,
mleté čierne korenie,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.89/5

Hodnotenie: 1.9/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na 1 osobu použite 50 g zeleniny. Zeleninu nadrobno pokrájajte a v horúcej masti upražte do tmavohneda za prídavku malého množstva cukru. Pridajte niekoľko kúskov hovädzích kostí, kožu z malého kúska údenej slaniny a niekoľko nadrobno pokrájaných húb. Za stáleho miešania ich upražte, posypte múkou, pridajte trochu paradajok, potom dobre povarte. Keď sa omáčka uvarila, preceďte ju a zeleninu prepasírujte cez sito. Znovu položte na oheň, ochuťte soľou, trochou mletého čierneho korenia, klinčekmi, cukrom a červeným vínom, potom varte do hustoty medu.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!