Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Karfiolový prívarok


Prísady

1 väčší karfiol,
250 ml smotany,
40 g hladkej múky,
40 g masti,
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.90/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.9/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umytý a očistený karfiol rozoberieme na ružičky. Vložíme do vriacej osolenej vody a uvaríme. Z masti a hladkej múky pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme vychladnutou vodou z uvareného karfiolu.
Povaríme, pridáme smotanu, uvarený karfiol a asi 30 sekúnd necháme variť. Nakoniec dochutíme petržlenovou vňaťou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!