Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Mrkvový prívarok


Prísady

50 g mrkvy,
250 ml smotany,
40 g hladkej múky,
40 g oleja,
cukor,
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.38/5

Hodnotenie: 2.4/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umytú očistenú mrkvu nakrájame na malé kocky. Vložíme do vriacej osolenej vody a uvaríme. Z oleja a hladkej múky pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme vychladnutou vodou z uvarenej mrkvy.
Povaríme, pridáme smotanu, uvarenú mrkvu a necháme krátko prejsť varom. Podľa chuti pridáme cukor. Nakoniec dochutíme zelenou petržlenovou vňaťou.-














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!