Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Talianska omáčka


Prísady

majonézu,
2 lyžice kečupu,
cibuľu (najemno nakrájať),
2 kyslé uhorky (nastrúhať),
1 kápiu (najemno nakrájať príp\.
nastrúhať)
,
čerstvú bazalku a petržlenovú vňať (nasekať),
citrónovú šťavu alebo lak z uhoriek,
1 lyžičku hnedého cukru,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.16/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.2/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Všetky prísady postupne zmiešame a dochutíme. Vychladnuté podávame ku grilovanému mäsu, rybám, pečeným zemiakom, grilovanej zelenine, alebo k čerstvým šalátom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!