Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Talianska omáčka


Prísady

majonézu,
2 lyžice kečupu,
cibuľu (najemno nakrájať),
2 kyslé uhorky (nastrúhať),
1 kápiu (najemno nakrájať príp\.
nastrúhať)
,
čerstvú bazalku a petržlenovú vňať (nasekať),
citrónovú šťavu alebo lak z uhoriek,
1 lyžičku hnedého cukru,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.17/5

Hodnotenie: 2.2/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Všetky prísady postupne zmiešame a dochutíme. Vychladnuté podávame ku grilovanému mäsu, rybám, pečeným zemiakom, grilovanej zelenine, alebo k čerstvým šalátom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!