Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Omáčka Béarnaise


Prísady

3 žĺtky,
250 g masla,
200 ml bieleho vína,
1 malá cibuľa,
1 lyžica octu,
estragón,
kajenské korenie,
lístky trebuľky,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.39/5

Hodnotenie: 2.4/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do hrnca postupne dáme víno, ocot, nakrájanú cibuľu, estragón, kajenské korenie, soľ a varíme, až kým sa polovica obsahu nevyvarí. Do vychladnutého vývaru pridáme za stáleho miešania žĺtky, postavíme na mierny oheň a za stáleho šľahania pridáme po kúskoch maslo. Správne pripravená omáčka musí byť hustá. Hotovú precedíme, dáme znova na oheň, pridáme nasekanú trebuľku, estragón a spolu zohrejeme (už nevaríme).
Omáčku podávame teplú.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!