Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
šesť vajec,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Žĺtky vymiešame s cukrom a kakaom. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a spolu s pomletými mandľami zľahka primiešame do cesta. Vylejeme na plech vyložený mastným papierom, rozotrieme a upečieme vo vyhriatej rúre. Upečené cesto dáme aj s papierom na vlhkú utierku a zvinieme do rolády. Vychladnuté cesto oddelíme od papiera, potrieme krémom, hrozienkami a znovu stočíme do rolády. Nakoniec posypeme práškovým cukrom.
Krém: Smotanu na šľahanie a kryštálový cukor spolu povaríme. Odstavíme, necháme vychladnúť a odložíme do chladničky na dvanásť hodín. Potom vyšľaháme dotuha. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!