Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
8 žĺtkov,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Polovicu cukru vymiešame so žĺtkami do peny, bielky ušľaháme do tuhého snehu a zašľaháme do nich druhú polovicu cukru a spojíme so žĺtkovou penou. Pridáme múku zmiešanú so Solamylom a celé ľahko premiešame. Plech vyložíme papierom na pečenie, opatrne naň rozotrieme cesto a pečieme cca 8-10 min. na 220 °C. Ihneď po upečení dáme preč z plechu i s papierom a preklopíme hornou stranou na vlhkú utierku, zlúpeme papier a roládu i s utierkou zarolujeme a necháme temer vychladnúť. Tak znovu rozvinieme, namažeme šľahačkou, poukladáme nadrobno krájanými jahodami a opatrne zavinieme. Povrch natrieme zbytkom šľahačky a obložíme jahodami.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!