Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Šľahačková Bábovka


Prísady

3 vajcia,
250 g polohrubej múky,
250 g práškového cukru,
0‚25 l šľahačky,
1 vanilkový cukor,
1 prášok do pečiva,
1 lyžica kakaa,
tuk na vymastenie a hrubá múka na vysypanie bábovkovej formy,
práškový cukor\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.50/5

Hodnotenie: 2.5/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vajcia s cukrom dobre vymiešame, pridáme šľahačku, preosiatu múku zmiešanú s práškom do pečiva, vanilkový cukor a všetko spolu premie¬šame. Cesto rozdelíme na dve časti. Väčšiu necháme svetlú a do druhej menšej zamiešame kakao. Obidve cestá striedavo rozotierame do vymastenej a hrubou múkou vysypanej bábovkovej formy a pečieme v mierne vyhriatej rúre. Upečenú a ochladnutú bábovku vyklopíme z formy a posypeme práškovým cukrom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!