Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Klobásové koláčiky


Prísady

350 ghladkej múky,
250 g margarínu/Palmarín,
Hera/,
2 dlkyslej smotany,
domáca klobása,
syr,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.91/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.9/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z
múky, margarínu a smotany vypracujeme cesto a necháme ho 12 hod. stáť. Odpočinuté cesto rozvaľkáme na hrúbku 3 až 4 mm. Z cesta vykrajujeme kolieska, potierame ich vajcom, osolíme a poukladáme na suchý plech.
Na každé cestíčko uložíme koliesko klobásky.
Opäť potrieme vajcom. Do stredu uložíme hviezdičku vykrojenú zo zvyškov cesta. Potrieme vajcom a posypeme strúhaným syrom. Upečieme v rúre.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!