Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Èokoládovo-smotanové rezy


Prísady

250 g bielej čokolády,
750 ml smotany na šľahanie,
3 stužovače šľahačky,
1 lyžicu kakaového prášku,
6žĺtkov,
6 lyžíc práškového cukru,
2 balíčky hnedých Be-Be keksov


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.47/5

Hodnotenie: 1.5/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Bielu čokoládu rozpustíme nad parou. 500 ml šľahačky vyšľaháme dotuha s dvoma stužovačmi šľahačky a odložíme do chladničky.
Žĺtky ušľaháme s práškovým cukrom a postupne vmiešame rozpustenú čokoládu a ušľahanú šľahačku.
Formu vystelieme jemnou priesvitnou fóliou. Na jej dno uložíme Be-Be keksy, ktoré potrieme krémom. Na krém ukladáme keksy a znova krém, pokiaľ formu nenaplníme. Potom formu prikryjeme fóliou a odložíme na 4 hodiny do mrazničky.
Pred podávaním opatrne odstránime fóliu, koláč vyklopíme a ozdobíme zvyšnou šľahačkou vyšľahanou s kakaovým práškom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!