Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Grófkine rezy


Prísady

Cesto: 250 g masla,
400 g hladkej múky,
100 g cukru,
1 vrecúško kypriaceho prášku,
4 žĺtky\.
Náplň: 500 g jabĺk
,
100 g hrozienok,
1 vanilkový cukor,
2 škoricové cukry,
100 g orechov,
4 bielka,
100 g kryštálového cukru\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.2/5 (29)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zo surovín vymiesime cesto, ktoré vyvaľkáme na veľkosť plechu. Èasť cesta odložíme na chvíľu do mrazničky. Cesto preložíme na plech a popicháme ho vidličkou, Na cesto navrstvíme postrúhané jablká, posypeme ich hrozienkami, posypeme vanilkovým a škoricovými cukrami, polámanými orechmi a cukrom. Z bielkov ušľaháme sneh, ktorý navrstvíme na jablkovú zmes. Odložené cesto nahrubo postrúhame, posypeme ním sneh z bielkov. Pečieme vo vyhriatej rúre.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!