Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Jablková štrúdla


Prísady

Cesto:
25 dkg hladkej múky
,
25 dkg tuku na pečenie,
1 tvaroh (asi 25 dkg),

Plnka:
strúhané jablká
,
posekané vlašské orechy,
hrozienka,
cukor,
mletá škorica,
strúhanka


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.7/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z múky, tuku, tvarohu a štipky soli vypracujte cesto a rozdeľte na 4 časti, ktoré vyvaľkajte na obdĺžniky. Boky dlhšej strany obdĺžnika narežete asi do 1/3 ozdobným koliečkom (radielkom), do stredu dajte plnku, boky zapleťte preložením cez plnku, potrite vajcom, uložte na plech a upečte do zlatista.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!