Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Pastiersky koláč


Prísady

500 g mletého hovädzieho mäsa,
2 mrkvy,
2 cibule,
1/3 sáčku mrazeného hrášku,
6 veľkých šampiňónov,
1 kocka hovädzieho bujónu,
2 lyžičky Worchesterovej omáčky a 2 lyžičky Solamilu,
zemiaky ( 6-7 väčších),
mlieko,
maslo


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.7/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Rúru si predhrejeme na 200°C. Zemiaky uvaríme do mäkka a urobíme pridaním mlieka a masla hladkú kašu. Cibuľu nakrájame na kocky a spražíme do sklovita. Potom pridáme mäso a smažíme, kým sa všetko mäso nezatiahne.
Potom pridáme na kocky nakrájanú mrkvu, hrášok a šampiňóny a smažíme asi 2-3 min. Medzitým za stáleho miešania privedieme do varu 150 ml vody, bujón, worchesterovú omáčku a Solamil. Zmes mäsa vložíme do zapekacej misy, zalejeme bujónom (pozor nesmie plávať) a na vrch rozotrieme vidličkou ozdobne zemiakovú kašu a dáme zapiecť do rúry na cca 20 -30 min.
Kaša musí byť upečená do chrumkava. Podávame s cviklou, kyslými uhorkami alebo šalátom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!