Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Jablková bábovka bez tuku


Prísady

200 g kryštálového cukru,
4 vajcia,
1 vrecúško vanilkového cukru,
200 g hrubej múky,
1/2 vrecúška prášku do pečiva,
1/2 vrecúška prášku do perníka,
200 g postrúhaných jabĺk,
štipku soli,
hrozienka,
kokos\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.08/5

Hodnotenie: 2.1/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z cukru, vanilkového cukru a žĺtkov vymiešame metličkou piškótové cesto. Pridáme preosiatu múku s práškami do pečiva a jablká. Nakoniec primiešame tuhý sneh z bielkov vyšľahaný so štipkou soli. Pečieme vo vymastenej a strúhankou (alebo strúhanými piškótami) vysypanej bábovkovej forme pri teplote 180 stupňov Celzia. Posypeme práškovým cukrom. Môžeme pridať aj hrozienka, orechy alebo strúhaný kokos.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!