Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Smotanový koláč


Prísady

250 ml čerstvej smotany,
1 žĺtok,
100 g masla,
100 ml mlieka,
3 cibule,
300 g polohrubej múky,
20 g droždia,
30 g cukru,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.28/5

Hodnotenie: 2.3/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z múky, vajca, soli, masla, cukru, droždia a vlažného mlieka spracujeme cesto a necháme ho vykysnúť. Vykysnuté cesto vyvaľkáme, pomocou valčeka prenesieme na vymastený plech, roztiahneme ho po celom plechu, polejeme smotanou, posypeme nadrobno nakrájanou cibuľkou a osolíme. Pečieme v mierne teplej rúre.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!