Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Nepečená dobrota


Prísady

2 dcl kakaa,
1 číra želatína v prášku,
1 tvaroh,
5 dkg masla,
5 PL cukru,
1 broskyňový kompót (alebo iné ovocie podľa chuti),
2 balíčky piškót


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.2/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
1 dcl kakaa zahrejte, pridajte želatínu a uvarte podľa návodu, vyšľahajte tvaroh s cukrom, pridajte uvarenú želatínu s kakaom, maslo a druhý dcl kakaa, formu vyložte alobalom alebo fóliou, nalejte malé množstvo tvarohovej hmoty, poukladajte piškóty, pofàkajte šťavou z kompótu, kúsky ovocie, potom zase tvarohovú hmotu, a postup opakujte, končíte piškótami. Dezert nechajte do druhého dne v chladničke vychladiť a uležať, vyklopte a krájajte na plátky.
Zdobte šľahačkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!