Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Domáca 3-bitka


Prísady

Cesto: 2 vajcia,
250 g kryštálového cukru,
1 dcl oleja,
2 dcl polohrubej múky,
1 ÈL sódy bikarbóny,
2 PL kakaa,
2 balenia BeBe keksov
Prvá plnka: 0‚5 l mlieka
,
2 vanilkové cukry,
1‚5 Zlatého klasu,
100 g kryštálového cukru,
1 Hera
Druhá plnka: 1 plechovka Salka
,
200 g Hery
Poleva: čokoládová


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.05/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.0/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Dáme variť Salko na dve hodiny. Medzitým si elektrickým šľahačom vyšľaháme vajcia s cukrom. Do toho pridáme ostatné prísady na cesto, a dobre premiešame múku, olej, sódu bikarbónu a kakao. Cesto vylejeme na dobre vymastený a posypaný plech múkou. Pečieme pri teplote 180 stupňov asi 20 minút. Necháme vychladnúť. Uvaríme si hustý puding, do hrnca dáme 0,5 l mlieka, 2 vanilkové cukry, 1,5 Zlatého klasu a 100 g kryštálového cukru. Necháme vychladnúť. V miske vyšľaháme do peny samotnú heru. Po úplnom vychladnutí pudingu oba krémy spojíme. Šľahačom zašľahávame do hery puding po troškách až vznikne krém. Krém navrstvíme na vychladnutý upečený plát. Rozložíme ho rovnomerne a uhladíme. Na krém naukladajte dva balíčky BB keksov. Okraje zarovnajte polovičnými keksami. V mise si opäť vyšľaháme do peny heru. Uvarené salko, dajte z konzervy do misy, nech rýchlejšie chladne. Salko nechajte vychladnúť, občas ho premiešajte musí vychladnúť do izbovej teploty. Oba krémy spojte. Salko pridávajte do vyšľahanej hery. Vylejte na keksy a urovnajte. Zákusok potom dajte schladiť do chladničky, aby ste lepšie rozotreli čokoládovú polevu. Polevu rozotierajte opatrne. Skladujtee v chladničke.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!