Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zákusok


Prísady

Cesto: 4 vajcia,
250 g cukru,
1 vanilkový cukor,
2 dcl oleja,
2 dcl mlieka,
300 g polohrubej muky,
1/2 kypr\.
prášku
1\.
krém: 1 l pomarančového džúsu
,
6 lyžíc cukru,
80 g gustinu (škrobová múčka)
2\.
krém: 125 g masla
,
3 lyžice práškového cukru,
300 ml mlieka,
1 vanilkový puding,
1 vanilkový cukor
Navrch: piškóty
,
1/4 l pomarančového džúsu,
2 lyžice rumu,
čokoládová poleva


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 3.00/5

Hodnotenie: 3.0/5 (15)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Celé vajcia ušľaháme s cukrom do hustej peny. Vmiešame olej, mlieko a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Vznikne dosť riedke cesto, ktoré vylejeme na vymazaný a múkou vysypaný plech a upečieme do ružova (pri 200°C asi 10 min).
1. krém: Z džúsu, gustinu a cukru uvaríme hustú kašu a ešte teplú nalejeme na vychladnutý plát cesta.
2. krém: Z mlieka, pudingového prášku a vanielkového cukru uvaríme puding. Maslo vyšľaháme s cukrom a po častiach vyšlaháme vlažný puding. Natrieme na vychladnuý 1. krém.
Piškóty namáčame do džúsu, ktorý sme zmiešali s rumom a ukladáme na koláčik. Nakoniec poprskáme čokoládovou polevou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!