Prísady
Cesto: 4 vajcia,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Celé vajcia ušľaháme s cukrom do hustej peny. Vmiešame olej, mlieko a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Vznikne dosť riedke cesto, ktoré vylejeme na vymazaný a múkou vysypaný plech a upečieme do ružova (pri 200°C asi 10 min).
1. krém: Z džúsu, gustinu a cukru uvaríme hustú kašu a ešte teplú nalejeme na vychladnutý plát cesta. 2. krém: Z mlieka, pudingového prášku a vanielkového cukru uvaríme puding. Maslo vyšľaháme s cukrom a po častiach vyšlaháme vlažný puding. Natrieme na vychladnuý 1. krém. Piškóty namáčame do džúsu, ktorý sme zmiešali s rumom a ukladáme na koláčik. Nakoniec poprskáme čokoládovou polevou. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!