Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kardinálov koláč


Prísady

50 g polohrubej múky,
1 PL kypriaceho prášku,
10 vajec,
290 g kryštálového cukru,
1 vanilkový cukor,
práškový cukor na posypanie,

Plnka:
1 l smotany na šľahanie
,
1 stužovač šľahačky,
4-5 PL slivkového lekváru


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.64/5

Hodnotenie: 1.6/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
2 vajcia, 8 žĺtkov, 80 g kryštálového a vanilkový cukor vyšľahajte do hustej peny. Potom jemne zapracujte múku s kypriacim práškom.
Z 8 bielkov a zo zvyšného cukru vyšľahajte tuhý sneh.
Plech vyložte papierom na pečenie a cukrárenským vreckom naň vedľa seba striedavo vytláčajte pásy cesta a snehu. Plech vložte do predhriatej rúry.

Upečený vychladnutý plát rozrežte na dve polovice. Jednu natrite slivkovým lekvárom a šľahačkou vyšľahanou so stužovačom. Zakryte druhou polovicou plátu a posypte práškovým cukrom














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!