Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Babkin čokoládový koláč


Prísady

250 g masla alebo Hélie,
400 g práškového cukru,
4 vajcia,
2 lyžice kakaa,
3 dl mlieka,
400 g polohrubej múky,
1 lyžičku sódy bikarbóny,
polovicu vrecúška prášku do pečiva,
hrozienka,
oriešky,
kandizované ovocie,
džem,
čokoládovú polevu\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.62/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.6/5 (29)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zmäknuté maslo alebo tuk vymiešame s cukrom do penista a postupne, po jednom, primiešame žĺtky, pridáme kakao, mlieko, sódu bikarbónu, múku zmiešanú s práškom do pečiva a tuhý sneh zo štyroch bielkov. Do cesta môžeme pridať sušené ovocie, hrozienka, orechy, mandle, vylejeme ho na vymastený a múkou vysypaný plech a upečieme. Ešte horúci potrieme pikantným džemom a vychladnutý polejeme čokoládovou polevou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!