Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Ľahučká zamatová roláda


Prísady

1 téglik šľahačkovej smotany ( deň vopred ju prevaríme ),
120 g práškového cukru,
3 PL kakaa,
6 vajec
tuk na vymastenie papiera na pečenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.23/5

Hodnotenie: 2.2/5 (31)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Rúru predhrejeme na 200°C. Žĺtky a cukor dobre vymiešame, tak aby vznikla svetlá pena. Pridáme kakao a postupne metličkou vmiešame sneh z bielkov.
Cesto vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie, ktorý ešte potrieme tukom. Pečieme len 12 minút.
Prevarenú a odstatú smotanu vyšľaháme na pevný sneh, natrieme na vychladnuté cesto a pomocou alobalu zrolujeme. Zabalenú roládu necháme cez noc v chlade.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!