Prísady
Cesto: 200g polohr\.
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Žĺtky s cukrom vymiešame na hustý krém, pridáme preosiatu múku zmiešanú s práškom do pečiva, vodu a vmiešame tuhý sneh z bielkov. Cesto vylejeme na vymastený, múkou vysypaný plech a upečieme do zlatista. Kým sa cesto upečie a vychladne, vyšľaháme do tuha sľahačku aj s vanilkou a stužovačom. Jemne do nej primiešame kyslú smotanu. Týmto krémom potrieme povrch vychladnutého cesta, poukladáme kolieska ošúpaných kiwi. Z malinovky a 1 Zlatého klasu uvaríme zelenú priehľadnú želatínu, trocha ochladíme a opatrne rovnomerne rozotrieme na koláč. Necháme odležať v chlade do druhého dňa. Pokrájame na kocky.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!