Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zemiakovo-mäsový koláč


Prísady

1500 g mletého bravčového mäsa,
200 g ovčieho syra,
3 žemle,
5 zemiakov,
3 vajcia,
2 cibule,
4 KL kapár,
2 KL ostrého kečupu,
2 strúčiky cesnaku,
2 cukety,
3 červené papriky,
čerstvý tymián,
mletá sladká paprika,
čierne korenie a soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.71/5

Hodnotenie: 2.7/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso, žemle, vajcia a nastrúhané zemiaky zmiešame, pridáme nakrájanú cibuľu, nasekané kapari, tymián a cesnak. Dve tretiny nakrájanej zeleniny a syru pridáme k mäsovej zmesi, ochutíme kečupom, soľou a koreninami a dobre premiešame. Mäsovú zmes rozložíme na vymastený plech a na vrch poukladáme zvyšnú zeleninu so syrom. Pečieme v predhriatej rúre pri teplote 220 °C asi 35 min.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!