Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Karfiol na milánsky spôsob


Prísady

1 karfiol,
soľ,
1 cibuľu,
30 g masla,
2 vajcia,
4 malé žemle,
1 vajce,
100 g strúhanky,
1 dl oleja\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.95/5

Hodnotenie: 1.9/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Karfiol uvaríme v osolenej vode do mäkka, scedíme a posekáme. Na masle speníme posekanú cibuľu, pridáme vajcia, posekaný karfiol a smažíme, pokým masa nezhustne. Žemle prekrojíme a striedku vydlabeme. Žemle naplníme masou, dve polovice spojíme, obalíme v rozšľahanom vajci, v strúhanke a vypražíme. Môžeme podávať so špenátom














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!