Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Hubové hašé


Prísady

1/2 kg húb,
4 dkg masla,
soľ,
rasca,
1/2 l mlieka,
15 dkg žemlí,
/rožok/,
2-3 vajcia,
10 dkg strúhanky,
2 dkg masla na pekáč


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.96/5

Hodnotenie: 2.0/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistené, rozkrájané huby dusíme na masle s rascou do mäkka. Žemle, rozkrájame na plátky, zalejeme mliekom a necháme namočené 1/2 hodiny. Potom pridáme dusené huby, vajcia, rascu a soľ. Podľa potreby zahustíme strúhankou. Hmota nesmie byť priveľmi riedka. Všetko dobre rozmiešame a nalejeme na pekáč na rozpálený omastok. Pečieme vo vyhriatej rúre asi 1/2 hodiny. Podávame so šalátom a zemiakmi alebo s pradajkovou omáčkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!