Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Podkrkonošský hubovník


Prísady

100 g sušených húb,
100 ml mlieka,
4 vajcia,
1 cibuľa,
2 strúčiky cesnaku,
4 lyžice krupice,
6 žemlí,
40 g masti,
majorán,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.35/5

Hodnotenie: 2.4/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umyté sušené huby namočíme na niekoľko hodín do studenej vody. Uvaríme ich v osolenej vode, precedíme a nadrobno nakrájame. Žemle nakrájame na kocky, zalejeme mliekom, posypeme krupicou, pridáme vajcia a zľahka premiešame. Podľa potreby pridáme vodu, v ktorej sme varili huby. Na časti masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme huby, rozotretý cesnak, soľ a majorán. Krátko opražíme a pridáme k žemliam. Okoreníme mletým čiernym korením, premiešame a dáme do vymastenej ohňovzdornej misy. Upečieme vo vyhriatej rúre.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!