Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zapekaný baklažán


Prísady

1 väčší baklažán,
cesnak,
provensálske bylinky,
soľ,
olivový olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.03/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.0/5 (37)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Baklažán pozdĺžne prerežeme. Do každej polovice urobíme cca 4 zárezy (dávame pozor, aby sme baklažán neprerezali). Do každého zárezu tesne vedľa seba naukladáme tenké plátky cesnaku. Posypeme provensálskymi, alebo inými bylinkami. Pokvapkáme olivovým olejom. Pečieme na 175C cca 45 minút, alebo do zhnednutia. Vhodná príloha: nasucho opečený chlieb potretý strúčikom cesnaku a následne namaslovený.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!