Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Morčacie medailónky


Prísady

750 g morčacích pàs,
1 lyžička soli,
pol lyžičky mletého zázvoru,
1 lyžička mletého bieleho korenia,
2 lyžice bieleho vína alebo šťava z 1 citrónu,
3-4 lyžice oleja,
1 menší strapec hrozna,
1 pomaranč,
posekané mandle\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.40/5

Hodnotenie: 2.4/5 (42)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Morčacie mäso pokrájame, mierne naklepeme, okoreníme zázvorom a bielym korením, pokvapkáme bielym vínom alebo citrónovou šťavou. Dáme na chvíľu do chladničky odležať. Pečieme na rozpálenom oleji z obidvoch strán. Keď je mäso mäkké pridáme bobuľky hrozna a olúpaný pokrájaný pomaranč a ešte chvíľu dusíme. Pred podávaním posypeme praženými mandľami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!