Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Morčacie prsia delikates


Prísady

400 g morčacích pàs,
80 g sezamových zrniečok,
1 citrón,
1 bielok,
1 viazanička petržlenovej vňate,
4 lyžice worčesterovej omáčky,
soľ,
korenie\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.85/5

Hodnotenie: 2.8/5 (59)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Pripravíme si marinádu z pokrájanej petržlenovej vňate, soli, korenia, worčesterovej omáčky a citrónovej šťavy. Mäso nakrájame asi na 6 cm dlhé pásiky a vložíme do plytkej nádobky. Zalejeme marinádou a odložíme najmenej na štyri hodiny (mäso občas obrátime). Prsia vyberieme z marinády a necháme odkvapkať. Bielok len mierne vidličkou rozšľaháme. Mäso najprv namočíme do bielka a potom opatrne obaľujeme v sezamových zrniečkach. Vyprážame na rozpálenom tuku.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!