Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Zemiaková omeleta plnená kuracím mäsom


Prísady

30 dkg zemiakov,
12 dkg hladkej múky,
3 dkg krupice,
3 vajcia,
2 dkg masla,
10 dkg strúhanky,
2 dkg cibule,
30 dkg kuracieho mäsa,
mäsový vývar,
5 dkg anglickej slaniny,
čierne korenie mleté,
soľ,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.8/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky uvaríme v šupke, očistíme, prelisujeme, osolíme,
pridáme múku a krupicu. Vymiešame cesto v tvare valčeka, toto nakrájame na hrubšie plátky. Z plátkov urobíme placky, ktoré naplníme plnkou.



Plnka:


Vykostené kuracie mäso podusíme na masle s cibuľkou domäkka.
Pridáme nadrobno nakrájanú anglickú
slaninu, okoreníme, pridáme mäsový vývar /kocka/
a všetko zmiešame s dvoma vajíčkami.
Naplnené placky dobre po okrajoch pritlačíme. Obalíme ich vo vajci a strúhanke a vypražíme z oboch strán na oleji.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!