Katalóg | Zľavy | Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | SMS pôžičky | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Ružičkový kel s hydinovým mäsom


Prísady

500 g ružičkový kel,
soľ,
4 strúčiky cesnaku,
olej,
400 g kuracích pàs,
mleté čierne korenie,
1‚5 dl zeleninového vývaru,
petržlenová vňať


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.0/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistený ružičkový kel vložíme do vriacej osolenej vody a varíme 10 minút. Kel vyberieme a necháme na site odkvapkať. Na rozohriatom oleji opražíme pokrájaný cesnak pridáme ružičkový kel, podlejeme zeleninovým vývarom, okoreníme a krátko podusíme. Kuracie priasia pokrájame na rezne, osolíme, okoreníme a na rozohriatom oleji opečieme z oboch strán. Podávame s uduseným ružičkovým kelom, posypané pokrájanou petržlenovou vňaťou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!