Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Juhomoravské kurča


Prísady

1 kurča,
200 ml bieleho vína,
1000 g jabĺk,
2 malé póry,
4 lyžice oleja,
zelená petržlenová vňať,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.37/5

Hodnotenie: 2.4/5 (30)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kurča vykostíme a mäso nakrájame na väčšie kúsky. Naklepeme a za stáleho miešania opražíme na rozpálenom oleji. Osolíme, podlejeme bielym vínom a udusíme do polomäkka. Pridáme olúpané nakrájané jablká bez jadrovníkov a udusíme domäkka. Krátko pred dodusením pridáme na tenké kolieska nakrájané mladé póry a nadrobno nasekanú zelenú petržlenovú vňať.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!