Prísady
1 kurča,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Kurča očistíme, vypitveme, vykostíme, nakrájame na prúžky dlhé asi 5 cm a uvaríme v osolenej vode domäkka. Mäkké mäso preložíme na panvicu, kde sme v rozpálenom oleji opražili nakrájanú cibuľu a vymiešaný cesnak, pridáme mäkké mäso a občas premiešame. Keď mäso získa hnedú farbu, zalejeme ho vývarom, v ktorom sa varilo, a trochu povaríme. Primiešame sójovú omáčku, cukor, šampiňóny nakrájané na plátky a očistené zelené papriky nakrájané na prúžky.
Potom pridáme sezamové semienko, ktoré sme opražili do hneda a v mažiari rozdrvili na prášok, podľa chuti osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a mletým zázvorom a dodusíme. Podávame s ryžou alebo opražným chlebom. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!